3a DIVISIÓ

La Pobla, treballadora i seriosa, obté un punt valuós

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'empat ha estat el resultat just, tot i que fins i tot haguéssim pogut guanyar en el tram final»
«Estem contents i satisfets perquè el Santboià és un equip de qualitat i no els hem permès generar massa ocasions de gol»

La Pobla és un bloc cada cop més madur i ahir ho va demostrar al feu del Santboià, on va fer taules. Els grana van mostrar-se molt seriosos en defensa i continuen donant raons per pensar que l'equip redreçarà la situació complicada en què s'havia situat.

El filial del Nàstic va protagonitzar un duel força igualat contra un Santboià que va topar amb l'ordre defensiu dels de Santi Coch. En la primera part, per exemple, els de casa només van generar una ocasió de perill: una vaselina de Monty (16') que va marxar per sobre la porteria de Sergio. A partir de llavors, la Pobla va acaparar les ocasions, però va faltar inspiració: Virgili i Llobet (24') no van poder aprofitar una bona centrada d'Esteve, Ñoño va enviar una falta a fora pels pèls (33') i Vivó no va ser capaç de rematar una assistència de Ñoño (38').

Després de la represa, el conjunt del Baix Llobregat va pressionar força més la porteria de Sergio, però això no es va traduir en gols, mentre que l'equip grana va estar a punt de sentenciar en un contraatac portat per Jordi Roca (86'), que sol davant la porteria es va escorar massa a la banda i va fer un xut desviat.

SANTBOIÀ
0
LA POBLA DE MAFUMET
0
SANTBOIÀ:
Leva, Peque, Ramon (Polaco, 46'), Monty, Montero (Toni, 60'), Aleix, Isaac, Heredia, José, Cárdenas i Josué.
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Marc Blasco, Ñoño (Eric, 60'), Denís, Vivó, Cristino, Jordi Roca, Virgili (Etienne Eto'o, 76'), Esteve (Ton, 60'), Llobet i Yael.
ÀRBITRE:
José Barrera.
T.G.:
Als visitants Vivó i Llobet.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.