Futbol internacional

Desenllaç cruel a Manchester

Lliga de campions. El Vila-real s'avança ràpid i frega la gesta al camp d'un City que venç amb gol d'Agüero en els últims instants

vila-real1

MAN. CITY2

Si calia posar nerviós al City, el Vila-real va saber com fer-ho. Només s'havien disputat quatre minuts quan Rossi va aprofitar un error de Silva per treure's un xut que Hart va rebutjat i Cani va convertir en el 0-1. El domini local no es traduïa en gols gràcies a la inspiració de Diego López, que no va poder fer res quan Marchena va desviar la pilota al fons de la xarxa a tocar del descans. El Manchester va arriscar i els visitants van tenir alguna opció a la contra, però l'opció de protagonitzar una gran gesta va esvair-se al darrer instant quan Milner va trencar el fora de joc amb una passada a Zabaleta. Silva va desviar la centrada i Agüero va fer el 2-1.

MANCHESTER CITY: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong (Agüero, 61'), Yaya Touré, Silva, Nasri (Milner, 79'), Adam Johnson (Barry, 39') i Dzeko. VILA-REAL: Diego López, Zapata, Marchena, Gonzalo, Català, Borja Valero, Bruno, Hernán Pérez (Wakaso, 79'), De Guzmán (Gullón, 87'), Cani (Mario, 81') i Rossi. GOLS: 0-1 (4') Cani. 1-1 (43') Marchena, en pròpia porta. 2-1 (92') ÀRBITRE: Pavel Kravolec. Grogues a Català, Rossi i Mario.