Futbol internacional

Cesc, la solució a l'espessor a Geòrgia

Classificació mundial 2014. El d'Arenys de Mar exerceix de revulsiu assistint Soldado

La selecció espanyola va iniciar la fase de classificació per al mundial 2014 amb un ensurt. En un grup de només cinc equips no s'hi val a badar i Espanya va tenir massa dificultats per trobar forats en la pobladíssima defensa de Geòrgia. Silva va xutar al pal en el minut 27 i els locals van replicar en una mitja volta d'Amisulasvili (53') a la fusta, però el partit no es va decidir fins a cinc minuts del final, quan Cesc, que acabava d'entrar, va fer una gran assistència a Soldado en el 0-1.