Futbol internacional

Sara Navalón i Amelia Romero preseleccionades per al Mundial de Rússia

Han estat convocades pel seleccionador Venancio López

Sara Navalón i Amelia Romero, jugadores de l'equip de futbol sala de la Universitat d'Alacant que milita en la 1ª divisió nacional, han sigut convocades pel seleccionador nacional Venancio López a la preselecció de jugadores que poden acudir al mundial de Rússia que se celebrarà a Moscou del 4 al 10 de maig, quedant a l'espera de la llista definitiva que es facilitarà el dia 28 d'abril.

La banyerenca Sara Navalón ja ha sigut convocada en dues ocasions i es va quedar a les portes d'acudir al passat mundial celebrat a Espanya; en canvi, per a Amelia aquesta és la seua primera preselecció. No hi ha dubte que aquestes jugadores reuneixen la qualitat i l'experiència suficients per a poder estar en el mundial, ja que ambdues estan realitzant una lliga espectacular en fer valdre la seua qualitat individual i el gran esforç físic que realitzen en cada partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.