REGIONAL PREFERENT

El Morell, negat de cara a porteria

PUBILLA CASAS

1

EL MORELL

0

PUBILLA CASAS:

Cristian, Francisco, Ayala (Pacheco, 72'), Navarro, Marín, Paco, Vilches, Romera (Vicenç, 45'), Raúl (Rubén, 45'), Marçal (Tello, 45') i Brinquis (David, 77').

EL MORELL:

Dani, Diego, Antonio, Carrión, Mercader, Pol (Schuster, 83'), Edu (David, 68'), Tiko, Munta (Javi, 86'), Francis (Archi, 68') i Rosado.

GOL:

1-0 (60') Tello.

ÀRBITRE:

Raúl Aguilera.
T.G.:
Paco i Vilches, del Pubilla. Diego i Pol, del Morell.
T.V.:
Cap.

Una jornada més, i ja en van tres, el Morell és esclau de la seva falta de gol i surt derrotat del camp del Pubilla per la mínima. El Morell va voler posar el joc, tenir el pes de la construcció, però no va saber definir. El Pubilla només va tenir una ocasió clara però la va rendibilitzar al màxim. En el servei d'un córner, el local Tello es va anticipar a la defensa i va fer una rematada que va significar l'únic gol del partit i la victòria dels locals. A partir del minut 60, Rosado i Munta van arribar successivament però no van resoldre. El resultat d'ahir manté la dada negativa del Morell, que encara no ha guanyat a domicili. Tot i ser un dels equips que menys gols encaixa, el Morell és el que menys en marca (7) i això el condemna, momentàniament, a la zona de descens amb 9 punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.