2a DIVISIÓ B

El Barça Atlètic rep el premi a l'efectivitat i derrota l'Ontinyent (2-0)

El filial desmunta per complert l'Ontinyent i obté la cinquena victòria consecutiva

Benja sentencia el partit en la primera pilota que toca, després de l'autogol de Raúl Muñoz

Luis Enrique Martínez
TÈCNIC DEL BARÇA ATLÈTIC
«Si un dels equips mereixia avui guanyar, aquest era el Barcelona. Hem jugat de tu a tu i he de felicitar-los pel treball i rendiment que han mostrat»
«No em preocupa en absolut quedar entre els quatre primers perquè no tenim objectius. Només té importància el proper partit»
Toni Aparicio
TÈCNIC DE L'ONTINYENT
«El Barça és molt bon equip. Amb molta possessió de la pilota. Si continua així té moltes possibilitats d'estar als primers llocs de la classificació»

El Barça Atlètic va guanyar amb claredat un Ontinyent que no va saber reaccionar a la pressió constant del filial i que va pagar molt cars els errors comesos de la segona part. Així el Barça obté la cinquena victòria seguida, s'acosta a la zona alta i dimecres ha de jugar el partit ajornat contra l'Alacant.

En el primer temps el Barça Atlètic va sortir molt ordenat i amb un control total de la pilota, però l'Ontinyent mantenia un mur infranquejable que no permetia avançar al Barça més enllà de la línia de tres quarts. La primera acció de perill va ser de Paco Montañés (8') en intentar una jugada individual per la banda esquerra de la porteria de Miño, però el xut va sortir molt desviat. La rèplica la va donar el conjunt local amb una doble ocasió de Jonathan Soriano i Gai Assulin. Però Rangel va rebutjar el primer xut, i el segon va sortir desviat per sobre el travesser. En el minut 35, Rueda va tenir una bona ocasió des de la frontal de l'àrea, en rebre una bona assistència de Gai, que el mig andalús no va poder culminar en gol. El Barça augmentava la velocitat de les jugades a mesura que passaven els minuts, mentre l'Ontinyent s'arreplegava a la seva àrea, però sortia amb perill al contraatac. L'última ocasió de la primera part, i la més clara, la va tenir l'equip visitant quan Cristian (45'), després de quedar-se sol davant de Miño, va xutar la pilota per sobre el travesser.

Després de la represa un relaxat Barça va agafar novament el control de la pilota i poc després va arribar l'1-0. Gai va provocar un autogol de Raúl Muñoz, en forçar una centrada des de la dreta que el visitant va voler rebutjar sense sort (68'). I només 2 minuts després (70'), Benja, en la primera pilota que tocava després d'entrar al camp, va sentenciar el duel amb un llançament a boca de canó que Rangel no va poder aturar. A partir d'aquí l'Ontinyent no va poder reaccionar i només Cristian (72') va provar un tímid xut de falta que Miño va aturar sense problemes.

BARÇA ATLÈTIC
2
ONTINYENT
0
BARÇA ATLÈTIC:
Miño, Montoya, Espasandín, Bartra, Fontàs, Oriol Romeu (Thiago, 62'), Gai (Benja, 69'), Rueda, Nolito, Jonathan Dos Santos (Edu Oriol, 84') i Jonathan Soriano.
ONTINYENT:
Rangel. César, Gonzalo, Antonio, Kikin (Rubén Sánchez, 76'), Àlex, Rubio, Cristian, Montava (Manrique, 52'), Raul Muñoz i Paco Montañés (Víctor Fuentes, 18').
GOLS:
1-0 (68') Raúl Muñoz, en pròpia porta. 2-0 (70') Benja.
ÀRBITRE:
González González (col·legi balear).
T.G.:
al local Nolito.
T.V.:
cap.
PÚBLIC:
unes 500 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.