El Gavà supera l'Ontinyent i somia amb la permanència

Sembla ser que a partir d'ara el Gavà haurà de jugar a la tarda. En el primer partit que l'equip va disputar en aquest horari va aconseguir vèncer el Gramenet i, ahir, en el segon partit de tarda, va sumar la segona victòria d'aquesta lliga.

Ja en la primera part, va dominar l'equip blaugrana, mostrant més intensitat que no pas l'Ontinyent. Però en una jugada desafortunada, Cristian va sorprendre tothom avançant els valencians amb el primer xut a porteria de l'equip blanc-i-negre. El Gavà no va reduir la marxa i va continuar dominant, però als de Jaume Bonet els va faltar precisió a l'hora d'ultimar algunes accions ofensives.

En la segona part, el Gavà va continuar donant mostres d'autoritat. I d'una bona jugada de l'Ontinyent que podria havia suposat el 0-2, es va passar a l'empat a un amb un autèntic golàs de l'incansable Manteca. L'empat va fer reaccionar els valencians, però l'equip blaugrana, insistent i lluitador fins al final, va remuntar el matx fent el segon. Una pilota lluitada per Sanou arribava a les botes d'Eric, que no va deixar escapar l'oportunitat de marcar el gol de la victòria.

Amb aquests tres punts, el Gavà per fi ha aconseguit deixar de ser el fanalet vermell de la taula.

GAVÀ
2
ONTINYENT
1
GAVÀ:
Marcos, Alfred, Socías, Dani Iglesias, Patri (Fran, 65'), Manteca, Dani Guerrero, Quiles, Céspedes (Sanou, 65'), Serramitja i Eric.
ONTINYENT:
Rangel, César, Gonzalo, Saavedra, Torres, Jony (Gabri, 80'), Kikin (Rubén Sánchez, 70'), Álex, Cristian, Fuentes (Manrique, 53') i Raúl Muñoz.
0-1 (29') Cristian. 1-1 (66') Manteca. 2-1 (79') Eric.
Gordillo Aguilar.
Als jugadors locals Alfred, Patri, Quiles i Eric, i als jugadors visitants Cristian i Manrique.