TERCERA DIVISIÓ

El Sant Andreu tira d'ofici a la Vila Joiosa

El Sant Andreu va patir més del compte per derrotar la Vila Joiosa, un rival de la zona baixa de la classificació. En una primera part força equilibrada, tots dos equips van disposar d'alguna ocasió per obrir la llauna, però no va ser fins la segona part, i jugant amb un home més, que els andreuencs van aconseguir decantar el partit al seu favor. Pepín havia vist la segona targeta groga en el minut 40 per propinar un cop de colze i els de Natxo González no ho van desaprofitar.

Keko, en el minut deu de la represa, va aprofitar una passada de Lanzarote per, amb un xut creuat, avançar els seus i assegurar el lideratge. Ja en la recta final, la Vila Joiosa ho va intentar tímidament, però poc a poc va anar abaixant els braços i el marcador podria haver estat més ampli si Miguélez i Máyor haguessin encertat en les ocasions que van tenir per fer el segon.

LA VILA JOIOSA
0
SANT ANDREU
1
LA VILA JOIOSA:
Nico, Rafa Gimeno (José Antonio, 76'), Fabiani, De Lucas, Limones (Jorge Corella, 88'), Pardo, Pepín, Campillo, Limones, Rojas (Kike, 31') i Metola
SANT ANDREU:
Morales, Héctor Bueno, Amarilla, Abraham, Xavi Moro, Jonathan, Fran Grima, Tarradellas (Ramón Masó, 90'), Lanzarote (Pons, 60'), Keko (Miguélez, 84') i Máyor
GOLS:
0-1 (56') Keko.
ÀRBITRE:
Álvarez Pindado.
T.G.:
al local Pardo i als visitants Grima i Abraham.
T.V.:
al local Pepín (40'), per doble groga i al visitant Jonathan amb vermella directa (92')


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.