Messi no va jugar per unes molèsties al turmell dret

Messi sí. Messi no. Messi sí, però només com a espectador de luxe... Els dubtes entorn de la presència o no del millor jugador del món van néixer a Zuric, poques hores abans de rebre el FIFA World Player. El seu turmell dret, tocat des de la dura entrada del central Leandro Almeida a Kíev, reclamava descans a crits. Aquesta va ser la conclusió a la qual van arribar ahir a la tarda el mateix jugador, el seu germà Matías, Maradona, Juanjo Brau, fisioterapeuta del Barça, i els metges de l'albiceleste, després d'una reunió al Juan Carlos I, on s'allotja des de diumenge l'expedició argentina.

Messi va forçar la màquina per participar en el mundial amb el Barça, i ho ha pagat amb un turmell inflamat que necessita descans, tot i que el partit de Catalunya perdés una mica de reclam i l'AFA, 200.000 dòlars, que la FCF no pagarà pels acords signats entre les dues federacions.

El secret de domini públic, doncs, es va confirmar i el Camp Nou es va quedar sense el 10 de moda, que, amb tot, es va poder estalviar, després d'un curs del tot esgotador, tornar a tenir la lupa de la premsa argentina a sobre, uns mitjans que continuen veient diferències sospitoses entre el Messi del Barça i el Messi de l'Argentina, i més després de tornar a ser decisiu contra l'Estudiantes. Tan bon punt va ser alliberat, el crack va marxar cap a Rosario per gaudir d'unes merescudes vacances. El seu turmell de ben segur que ho agrairà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.