Jordi Casals

President de la federació catalana

«Ha estat un gran espectacle»

«Més ja no podem demanar», deia Jordi Casals poc després d'acabar el partit. El president de la federació catalana estava molt satisfet de la imatge que havia ofert la selecció nacional en l'estrena de Johan Cruyff a la banqueta i contra un rival del potencial de l'Argentina. «Ha estat un espectacle. Un partidàs, amb una selecció nacional que ha demostrat que està preparada per competir en l'àmbit mundial.»

Al president de la federació, li va agradar molt l'ambient i el ressò que va tenir l'enfrontament contra l'Argentina: «Semblava un partit de Champions. Ha estat una festa molt gran per a Catalunya, per al futbol de Catalunya. No semblava un partit amistós», va dir Jordi Casals, que va reiterar la seva il·lusió de veure Catalunya competir oficialment «d'aquí a no gaires anys».

El següent pas.

Sense arribar ni de bon tros al nivell de crítica de Johan Cruyff, Jordi Casals va admetre que s'esperava reunir més gent al Camp Nou i va explicar que, econòmicament, tindrien pèrdues. «Ara és moment d'alegria, però haurem de fer un altre partit per intentar portar com a mínim la mateixa gent d'avui. Els ingressos són vitals, encara que en qüestió de diners sempre hi ha una solució.» El pròxim pas és jugar al maig. «Demanarem jugar a l'estadi de Cornellà-el Prat i intentarem que el rival sigui una selecció que prepari el mundial. Que sigui una altra selecció important», va apuntar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.