La Pobla allarga la ratxa

L'equip grana va superar el Llagostera, amb remuntada inclosa, i fa vuit partits que no perd

Eto'o, amb un golàs, i Ivan González van capgirar en l'última mitja hora el gol de Vichu

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«El Llagostera ha estat el millor equip que ha passat per aquí aquesta temporada. En la primera part ens ha dominat, amb una bona pressió»
«Hem tingut l'encert i ells, no, i és el que ha decantat un partit molt complicat en què hem cregut en nosaltres i hem jugat amb intensitat»
«Aquest triomf demostra que podem aspirar a alguna cosa més que a mantenir la categoria. Podem estar entre els deu primers»

La Pobla continua la seva ratxa triomfal. Ahir va derrotar el Llagostera, amb remuntada inclosa, i va encadenar la vuitena jornada sense conèixer la derrota, tancant el cicle de tres partits consecutius a casa amb dos triomfs i un empat. Els grana, però, no ho van tenir gens fàcil per tombar un equip, dels millors que ha passat aquesta temporada pel municipal, que si hagués estat més encertat de cara a gol probablement hauria aconseguit un resultat positiu. Precisament, l'eficàcia en els últims metres va permetre el filial grana capgirar el gol en contra quan encara quedava mitja hora, gràcies a les dianes d'un Etienne Eto'o en ratxa i d'Ivan González.

En els primers minuts ja va quedar clar que el Llagostera havia vingut a buscar tres punts que el catapultessin cap a la zona alta. Amb una pressió molt amunt i amb un joc precís i de toc, els d'Oriol Alsina no van trigar a disposar de les primeres ocasions, amb un llançament alt de Guitart (8'), un xut massa creuat de David Costa (9') i una falta executada per Guillem que es va estavellar al travesser (14'). Tot i que la Pobla va intentar refer-se, no va trobar la manera d'acostar-se a l'àrea visitant més que amb diversos córners i algun contraatac aïllat, sense perill remarcable. Tot al contrari que el Llagostera, que quan trepitjava el camp contrari era per posar Sergio en problemes, que va evitar el gol amb una doble intervenció després de blocar malament una pilota i la rematada posterior de Guitart (34') i desfent una gran combinació culminada per David Costa, ja quan es complia el minut 45.

Després de la represa, la Pobla hi va posar més intensitat i ganes, tractant de convertir-se en el dominador del joc, i ho va aconseguir a estones. Però quan millor estava, va arribar el 0-1, obra de Vichu, rematant de cap una centrada excel·lent des de l'esquerra d'Eloy.

El «factor Eto'o».

Tot i el cop, la rèplica grana no va trigar gens, ja que quatre minuts després, Cristino va habilitar Etienne Eto'o dins l'àrea amb una precisa passada en llarg i el camerunès, després de fer un control orientat, va superar Portolés amb una mitja vaselina per emmarcar, tornant a posar l'empat en el resultat i aconseguint el seu quart gol en cinc partits.

L'empat va animar la Pobla, que no es va conformar i va buscar la remuntada. El Llagostera també va tenir ocasions, però qui va acabar marcant va ser un altre cop el conjunt de Santi Coch, mitjançant Ivan González, que havia entrat al camp en la segona part, amb un xut creuat després de guanyar molt bé la posició en un sevei de banda des de la dreta. Amb el 2-1, a la Pobla li va tocar patir fins al final, i més encara després que Aleixo perdonés el gol de la sentència davant de Portolés. Ahir, però, el Llagostera no tenia el punt de mira afinat i el resultat ja no es va moure més.

LA POBLA DE MAFUMET
2
LLAGOSTERA
1
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Fernando, Denís, Yael, Ñoño, Llobet (Ivan González, 64'), Cristino, Roca, Aleixo, Esteve (Alfons, 75') i Etienne Eto'o (Montes, 87').
LLAGOSTERA:
Portolés, Aimar, Reyes, Vallho (Edgar, 80'), Pau, David Costa, Masferrer, Guillem, Eloy, Vichu (Plaja 87') i Guitart (Arimany, 68').
GOLS:
0-1 (59') Vichu. 1-1 (63') Etienne Eto'o. 2-1 (77') Ivan González.
ÀRBITRE:
Ávalos Martos.
T.G.:
Als locals Denís, Fernando, Ñoño i Etienne Eto'o, i al visitant Guillem.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Uns 300 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.