REGIONAL PREFERENT

Ferri sentencia i deixa el Catllar en zona còmoda

El Catllar va obtenir una victòria al camp del cuer, el Martorell, que el situa a cinc punts de les posicions de descens. El Catllar es va avançar ben d'hora, en el minut 2, gràcies a un gol de Carlos. En l'inici de la segona part, i amb empat a dos en el resultat, el jugador del Catllar Ferri va desfer l'empat.
MARTORELL
2
EL CATLLAR
3
MARTORELL:
Albert, Molina, Aguilera, Roberto (Pere, 80'), Juanito, Víctor, Rodes, Toni, Javi, Carlos (Salvador, 83') i Àlex.
EL CATLLAR:
Clavé, Martorell, Nando, Armengol, Andrés (Giró, 90'), Carlos (Jacobo, 66'), Raúl, Juli (Ionita, 66'), Ferri, Dani Garcia i Dani Bello.
0-1 (2') Carlos. 1-1 (32') Victor. 1-2 (48') Dani Garcia. 2-2 (58') Rodes. 2-3 (70') Ferri.