Oscar, Damià, Dani, Rubén, J. Ramón, Lluís, Moha, Iván (Brusca), Yassin i Albert (Miquel) i Alin (Pau).
Xavi, Isaac, Marce, Manu, Pachá (Albert), Jordan, Jordi, Alfonso, Villarroya (Roberto) (Joan), Iván i Pol.
0-1 (22') Pol. 0-2 (80') Iván de penal. 0-3 (90') Iván de penal.
Pujol Mestres.
T.G.:
Damià, Rubén, J. Ramón, Lluís i Pau; Isaac, Marce, Pachá, Alfonso, Villarroya i Iván.
COMENTARI:
Va ser un partit de rivalitat comarcal en el qual La Sénia va saber aprofitar les errades dels locals en la primera part per marxar al descans amb el 0-1. Després de la represa els de casa van pressionar, però dos penals en contra van ser resultar una llosa que els va condemnar. / MARIO SUBIRATS