2a DIVISIÓ B / 3a DIVISIÓ

El futur de Virgili, a punt de desencallar-se

El davanter tarragoní Albert Virgili, actualment sense equip després de posar el punt final a l'aventura amb el Kitchee de la lliga de Hong Kong, té decidit resoldre el seu futur en els propers dies. De moment ha rebut ofertes d'equips de la segona divisió B com ara el Sabadell, i de tercera, com ara el Terol, que entrena Ramon Maria Calderé. També l'últim equip on va jugar Virgili abans de marxar a Hong Kong, la Pobla de Mafumet, on va marcar 55 gols en 84 partits oficials està interessat a recuperar-lo.

Pel que fa a un possible interès del Nàstic, precisament el club on es va formar, Virgili afirma que no en sap res: «S'han comentat moltes coses, però de moment ningú del Nàstic m'ha trucat personalment i estem a meitat del mercat d'hivern.»

El Kitchee, a la final de copa.

L'exequip de Virgili, el Kitchee de Hong Kong que entrena l'ampostí Josep Gombau, es va classificar per a la final del campionat de copa derrotant per 3-2 el Pegasus a les semifinals. Baruc va marcar un gol i Ubay, un altre.


El Sabadell, el Terol de Calderé i també la Pobla s'han interessat per l'ex del Kitchee



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.