DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

El Nàstic juvenil és un amfitrió temut

L'equip grana no ha perdut com a local des del primer partit de lliga

La solidesa a casa (22 punts de 27), clau de la bona classificació

El Nàstic juvenil està duent a terme una temporada molt lluïda i ara mateix està situat en la segona posició (34 punts), lluitant amb el Vila-real (3r) i l'Hèrcules (4t) per tenir un lloc en la copa. La clau de tot plegat és la solidesa que el conjunt entrenat per Kiko Ramírez està mostrant quan juga com a local, ja que tot i perdre en el primer partit contra el Torre del Pla, a partir de llavors no ha ensopegat més.

En els duels disputats a casa els grana puntuen sempre de tres en tres i només ho van deixar de fer en l'enfrontament de la jornada 6 contra el Castelló, en què els tarragonins van cedir un empat. En total, a la Pobla de Mafumet el Nàstic ha obtingut 22 punts dels 27 que ha disputat, per la qual cosa és el segon equip més eficient a casa, superat només pel líder, el València, que no ha deixat escapar ni un sol punt de la ciutat esportiva de Paterna. El filial grana, a més, és també el segon equip que més gols marca davant la seva afició: ha superat el porter rival en 23 ocasions.

Lluny del Tarragonès, en canvi, els de Ramírez pateixen una mica més, tot i que tampoc no els va gens malament: són el cinquè millor visitant amb 12 punts de 24 possibles (quatre victòries i quatre derrotes). El principal fre del Nàstic a domicili és la davallada de l'efectivitat golejadora, ja que fora de la Pobla han marcat menys de la meitat de dianes de les que han fet a casa: 9. Això sí, el bloc s'ha mantingut sòlid, ja que ha rebut 10 gols i és el tercer equip que té un millor bagatge en aquest aspecte.

Demà, una bona ocasió.

El Nàstic visita demà el camp de l'Elx, que està en la zona de descens (14è amb 15 punts) i ha encadenat set derrotes. El conjunt tarragoní, doncs, tindrà una bona ocasió per afermar-se en la segona posició i mirar d'ampliar el marge respecte als dos perseguidors.

ELS NÚMEROS

El Nàstic com a local
9 partits disputats
7 victòries
1 empat
(Nàstic-Castelló, 1-1)
1 derrota
(Nàstic -Torre Pla, 2-3)
23 gols a favor
i 9 en contra
22 punts
de 27 possibles
2n
millor local després del València (27 punts de 27)
El Nàstic com a visitant
8 partits disputats
4 victòries
4 derrotes
9 gols a favor
i 10 en contra
12 punts
de 24 possibles
millor visitant


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.