3a DIVISIÓ

La Pobla té a prova dues promeses

La Pobla està buscant reforçar-se en aquest mercat d'hivern i, de moment, té a prova dos futbolistes joves: el castellonenc Manu Giménez (19 anys) i el francès d'origen marroquí Amin Tighazoui (20 anys). El primer és un interior esquerre que també pot jugar de mitja punta format en el planter del Llevant, on va tenir força protagonisme en el juvenil de la divisió d'honor la temporada passada.

Tighazoui, per la seva banda, és un mig que militava en el Jarville del campionat de futbol amateur de França (CFA), equivalent a la tercera divisió. El futbolista, a més, va debutar la campanya passada amb el primer equip del Nancy –club en què es va formar– i va jugar 25 minuts en un duel contra el Mònaco.

D'altra banda, el club tampoc no descarta la incorporació d'Albert Virgili, que s'està entrenant amb el filial del Nàstic i manté converses amb l'entitat grana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.