Virgili es decideix per la Pobla

El davanter catllarenc ha arribat a un acord amb el club després de tornar del Kitchee

Després de tornar aquest Nadal del Kichee de Hong Kong, Albert Virgili no va trigar a rebre diferents propostes. Finalment, el club que ha fitxat el jugador és la Pobla de Mafumet, que ja ha arribat a un acord amb el futbolista de 26 anys, que ja s'estava entrenant a les ordres de Santi Coch. Els grana, doncs, reforcen la línia ofensiva amb un golejador nat, com ja ho va demostrar la temporada passada amb la Pobla després de recuperar-se d'una lesió que el va apartar nou mesos de l'equip. Llavors, el del Catllar va marcar 15 gols en 19 partits i va fer una aportació clau en la remuntada dels grana. Si no hi ha cap contratemps, Virgili estarà disponible per al partit entre la Pobla i el Reus. D'altra banda, el cos tècnic de la Pobla ha descartat el jugador a prova Manu Giménez.

A Cornellà amb la fita de mantenir la ratxa

La Pobla intentarà allargar a nou el nombre de jornades que fa que no perd per mantenir la seva escalada en la classificació. Això sí, els grana visiten el camp d'un dels equips més en forma, el Cornellà. «Intentarem aprofitar la bona línia per obtenir un bon resultat contra un equip que està sorprenent i és un dels aspirants a lluitar per l'acens», afirma Santi Coch.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.