Un punt per la Pobla i un ensurt dels grossos

L'equip grana va empatar a Cornellà en un partit en què Sergio es va trencar el septe nasal

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«El resultat ha estat condicionat per l'àrbitre, que ens ha perjudicat amb les seves decisions»
«Estic content amb l'equip perquè s'ha comportat molt bé contra un rival dur i que practicava un joc brut»
«L'equip ha madurat; hem de continuar en aquesta línia»

CORNELLÀ

1

LA POBLA DE MAFUMET

1

CORNELLÀ:

Talavera, Edgar, Raúl Pérez, Jornet, Valentín, David, Cervantes (Cano, 75'), Pep (Moha, 75'), Cebri, Charly Ruiz i Dani Delgado.

LA POBLA DE MAFUMET:

Sergio (Yelco, 24'), Chechi, Denís, Vivó, Ñoño, Llobet (Alfons, 67'), Cristino, Yael, Jordi Roca, Esteve (Ivan Gonzalez, 57') i Aleixo.

1-0 (53') Cebri. 1-1 (68') Jordi Roca.

Navarro Jiménez.
Als locals Moha i Dani Delgado, i als visitants Vivo, Cristino, Jordi Roca i a l'entrenador Santi Coch.
Al local Cebri (60'), per vermella directa.

La Pobla va obtenir un punt molt treballat en la visita al complicat camp del Cornellà i ja fa nou partits que no perd. Tot i això, el filial del Nàstic va acabar força descontent amb l'àrbitre, massa permissiu amb el joc agressiu dels locals. El conjunt de Santi Coch va practicar un bon futbol, però tot i això no va tenir gaires ocasions en una primera part en què els dos equips no es van apropar gaire a l'àrea rival. Això sí, en una d'aquestes accions ofensives, en el minut 25, va arribar l'ensurt quan Dani Delgado va xocar amb Sergio i li va trencar el septe nasal. El porter de la Pobla va quedar commocionat i, ràpidament, el van traslladar a la Clínica del Pilar de Barcelona, on es va confirmar que no hi havia cap altre tipus de lesió després de fer-li un tac. Amb tot, el partit va continuar i els grana van estar a punt de fer l'1-0 amb un xut de Chechi que un defensa visitant va rebutjar quan la pilota ja entrava (44').

Després de la represa, els de casa es van esperonar i la Pobla va aguantar l'embranzida fins que en el minut 52 Cebri va obrir la llauna en una acció en què hauria pogut cometre falta a Yelco. Els de casa, que es van quedar amb un home menys set minuts després, haurien pogut sentenciar (65') amb un xut de Cervantes que va sortir alt.

La història, però, va ser ben diferent, ja que la Pobla va aconseguir un 1-1 que feia justícia gràcies a un xut magistral de Jordi Roca des de la frontal que va entrar arran de l'escaire.