3a DIVISIÓ

Gatell condemna la Pobla

Dues grans dianes del mig escapulat van deixar sense possibilitats el filial del Nàstic

Abans, els grana van disposar d'un parell d'ocasions claríssimes per avançar-se en el marcador

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«El resultat és exagerat tenint en compte les ocasions que hem tingut, sobretot en la primera part»
«Els seus dos gols han estat bonics, però l'equip hauria hagut d'estar més atent, perquè l'Europa ha arribat tres cops i ha fet tres gols»

La Pobla vol refer-se de l'ensopegada en el partit contra el Reus amb una victòria al camp d'un equip complicat com del l'Europa, però la inspiració de Gatell, que va marcar dues dianes, va impedir al filial del Nàstic tornar cap a casa amb algun punt a la butxaca. Durant la primera meitat l'Europa no es va trobar còmode contra un rival que va estar a punt d'avançar-se en dues ocasions: un xut al pal de Roca (4') i un u contra u d'Eto'o amb Cañadas (11') que va aturar el porter. Quan semblava que el primer temps acabaria amb empat, el jugador format en el planter escapulat Gatell va inaugurar el marcador amb un gol olímpic. Una centrada molt tancada que va acabar entrant per l'escaire de la porteria de Yelco.

Poc després de la represa, un altre cop Gatell va fer posar dempeus el Nou Sardenya amb un gol de bandera. El migcampista va agafar una pilota al cercle central, va aixecar el cap, va veure Yelco avançat i va enviar un llançament teledirigit que va passar per sobre del cap del porter grana. Abans, el filial del Nàstic va tenir l'empat a l'abast mitjançant un xut de falta de Cristino (50') que es va estavellar al pal.

Amb el 2-0, la Pobla ho tenia molt complicat tenint en compte la bona inèrcia de l'equip barceloní. I en aquest context va arribar el gol definitiu quan Simón va aprofitar una gran jugada personal de Marc Fernández per superar el porter de la Pobla amb una rematada de cap. Amb la derrota, la Pobla, que la setmana que ve rep un Benavent que tot i guanyar l'Olesa està vivint un mal moment, es manté en la part mitjana de la classificació, tot i que té la zona perillosa ben a prop i haurà de treure un bon resultat per ampliar el marge.

EUROPA
3
POBLA DE MAFUMET
0
EUROPA:
Cañadas, Sergio, Olmo, Cano, Pociello, Ramon Suárez, Valderas, Gatell (Padilla, 62'), Nefta (Josu, 73'), Marc Fernández i Simón (Xavi, 79').
POBLA DE MAFUMET:
Yelco, Fernando, Ñoño (Ton, 60'), Denís, Vivó, Cristino (Virgili, 60'), Roca, Eto'o, Llobet, Yael i Chechi.
GOLS:
1-0 (45') Gatell. 2-0 (52') Gatell. 3-0 (57') Simón.
ÀRBITRE:
Jordi Molina Fernández.
T.G.:
Als locals Olmo, Ramon Suárez, Marc Fernández i Xavi i als visitants Denís, Eto'o i Ton.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.