La Pobla empata contra el Benavent (2-2)

El conjunt de Santi Coch va patir per sumar un valuós punt contra el Benavent

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA MAFUMET
«La primera part ha estat nostra, ells han tingut la sort que en el primer xut a porta han marcat i nosaltres en els últims metres hem estat més precipitats»
«La segona meitat ha estat una altra cosa, hem fet canvis que no han resultat i no hauria estat estrany que marquessin el tercer gol; dono per bo el resultat»
Antoni Palau
TÈCNIC DEL BENAVENT
«L'equip ha fet un bon treball i crec que el resultat és bo per a nosaltres»

La Pobla de Mafumet va trencar la ratxa de dues derrotes consecutives però només va poder empatar contra el Benavent. Un punt, de totes maneres, que s'ha de considerar positiu tal com va anar el partit, i també pel que significa, ja que serveix per mantenir-se per sobre d'un rival directe en la lluita per allunyar-se de les posicions de descens.

Els primers minuts van ser per al filial grana, que va crear perill a l'àrea visitant amb un parell de contraatacs. Tot i això, qui va marcar primer va ser el conjunt del Segrià, poc després de la mitja hora de joc, mitjançant Eric, que va empalmar amb precisió des de la frontal de l'àrea un córner executat per Gracia i refusat per la defensa grana. Quan semblava que s'arribaria al descans amb 0-1, Llobet, al segon pal, va rematar a gol una centrada des de l'esquerra d'Aleixo.

Si la primera part va acabar en un ritme trepidant, la segona meitat no va ser menys. En el minut 6 de la segona part, l'especialista a pilota aturada del Benavent, Gracia, va tornar a aparèixer, amb un gran xut en una falta des de 25 metres. La reacció de la Pobla no va trigar. Aquest cop, va ser Yael de cap qui va rematar una altra centrada d'Aleixo des del córner. Fins al final, va ser el Benavent qui va tenir les millors ocasions i va tenir més a prop el gol.