3a DIVISIÓ

Final polèmic i boig amb derrota de la Pobla

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«L'àrbitre ha influït en el resultat decisivament anul·lant el gol al final. És una falta de respecte que l'assistent s'hagi rigut de nosaltres a la cara. Ha estat vergonyós»

La Pobla de Mafumet va allargar ahir la mala dinàmica de resultats –un punt dels últims dotze– amb una derrota polèmica i agònica al camp del Palamós. El conjunt de Santi Coch va arribar amb 0-1 als últims cinc minuts del partit, en els quals el conjunt baix-empordanès va fer dos gols i l'àrbitre en va anul·lar un a la Pobla de Mafumet. El filial grana va acabar el partit molt empipat amb l'actuació i l'actitud del trio arbitral.

Un gol de falta directa de Ton Alcover poc abans del descans va permetre als grana completar amb un gol una primera meitat en què van controlar el partit, ben posicionats. Tot continuava igual quan es va arribar al minut 87, en què el panorama va començar a canviar. Charcos, en una acció embolicada va marcar l'empat, de cap. Poc després, una centrada de Duran en una falta va permetre a Hornuss, tot sol al segon pal, marcar el 2-1 enmig de l'eufòria del Nou Municipal (89'). La Pobla va tenir temps per empatar, però l'àrbitre va anul·lar per fora de joc dubtós la rematada d'Ivan González (91'), enmig de la indignació dels visitants.