Alfonso, Llorens, Adell, Moisés, Julio, Vilanova, De la Torre, Sandu, Javi (Àlex, 80'), Marc (Lluís, 68') i Ferran (Trullén, 64').

Franc, David (Francisco, 45'), Torre, Navarro, Marín (Romera, 45'), Juan Carlos, Marcel (Roca, 50'), Morillo, Vilches (Paco, 56'), Bringis i Vicenç (Raül, 45').

1-0 (23') Ferran. 2-0 (26') Javi. 3-0 (45+1') De la Torre. 3-1 (81') Francisco.

T.G.:
als locals Javi, Marc i Lluís; i als visitants Navarro i Morillo.
T.V.:
cap.

El Roquetenc va donar ahir una altra mostra de recuperació i va superar de manera còmoda el Pubilla Casas, que arribava a la localitat del Baix Ebre situat en la tercera posició. El conjunt de casa va imposar la seva superioritat en la primera part i, d'aquesta manera, va arribar al descans amb un còmode avantatge de tres gols gràcies a l'encert de Ferran i Javi en la primera mitja hora de joc i de De la Torre en el temps afegit.

Amb el 3-0 els roquetencs van saber controlar el partit contra un Pubilla Casas que va mirar de capgirar la situació amb cinc canvis. Tot i les variacions, els locals van saber mantenir el marcador a favor fins al final, tot i que Francisco va fer el definitiu 3-1 quan encara faltaven nou minuts per acabar.