L'eficiència desequilibra a favor de l'Amposta en el duel a la Pobla

L'exgrana Yélamos, amb un gol de penal en el minut 83, va decidir un partit disputat

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«El partit d'avui és d'aquells en què s'ha de reflexionar. L'equip està en un moment crític, immers en una dinàmica descendent per culpa d'errors molt greus que estem pagant cars»
«Estem preocupats perquè tot i que al davant hi ha pólvora no arriben els gols. A més, quan hem de defensar ho hem de fer bé»
Franc Artiga
ENTRENADOR DE L'AMPOSTA
«Ens hem sobreposat a dos erros puntuals i estic molt satisfet amb com s'ha produït aquest triomf» «Els tres punts són un pas molt important de cara a assegurar la salvació. Ara calculo que ens en falten 9»

Potser és un tòpic però és ben cert i, ahir, al camp de la Pobla, va quedar demostrat: l'equip més eficient té moltes més possibilitats d'obtenir els tres punts. I això que en el duel de la demarcació entre el filial del Nàstic i l'Amposta els dos conjunts van cometre un grapat d'imprecisions. L'equip del Montsià, però, va saber aprofitar les ocasions per sentenciar una Pobla immersa en una mala dinàmica (2 punts de 18) que l'apropa perillosament a la zona de descens.

Els grana van ser amos i senyors de la possessió en la primera part. Tot i això, van generar ben poques oportunitats de perill. El gol, de fet, va arribar en una jugada aïllada en què Contreras, que va tenir un mal dia, no va ser capaç de blocar una centrada fàcil. Aleixo va aprofitar-ho per agafar la pilota i superar el porter blanc-i-negre a pler (13'). Amb la diana, els grana van continuar controlant i van disposar d'alguna ocasió més, mentre que l'Amposta no va arribar cap cop a la porteria de Sergio. Tot i això, abans del descans (41') van igualar el gol inicial gràcies a una bona rematada de falta de Miguel, que va aprofitar una centrada perfecta de Yélamos.

En la segona part el partit es va animar de valent i l'Amposta, més incisiu que en la primera, va acapar les ocasions. D'aquesta manera, en el minut 51 Edgar va posar els de Franc Artiga amb avantatge amb un gran xut des de fora de l'àrea que va entrar arran de l'escaire.

Tot i que amb l'1-2 els del Montsià van continuar dominant, la Pobla va aconseguir empatar quan Ñoño va fer un xut força innocent des de la frontal, però Contreras tampoc no va blocar la pilota, que va acabar entrant (67'). L'Amposta va mantenir l'assetjament a la porteria de Sergio, que va salvar el filial del Nàstic en un parell d'ocasions.

El porter grana, però, no va poder fer res per evitar el gol definitiu de Yélamos (83'), que no va desaprofitar un penal de Denís a Jorge i va donar tres punts importantíssims que permeten a l'Amposta deixar l'objectiu de la salvació gairebé lligat.

LA POBLA DE MAFUMET
2
AMPOSTA
3
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Marc Blasco (Alfons, 71'), Denís (Eric Peinado, 85'), Yael, Ñoño, Cristino, Vivó, Ton (Llobet, 61'), Virgili, Aleixo i Etienne Eto'o.
AMPOSTA:
Contreras, Yélamos, Cesc, José Ramón, José (Raúl Lucha, 45'), Gerard, Edgar, Yuri, Jaime Llorente (Jorge, 73'), Luis (Edén, 84') i Miguel.
GOLS:
1-0 (13') Aleixo. 1-1 (41') Miguel. 1-2 (51') Edgar. 2-2 (67') Ñoño. 2-3 (83') Yélamos, de penal.
ÀRBITRE:
Barceló Roca.
T.G.:
al local Ñoño; i als visitants Gerard, Miguel i Yuri.
T.V.:
al local Cristino (81'), doble amonestació.
PÚBLIC:
uns 400 espectadors al Municipal.

Tres exgrana, els botxins de la Pobla

La plantilla de l'Amposta, que ha quedat amb un efectiu menys per la marxa de Manolo Puig a l'Ascó (1a regional), té un grapat de jugadors que han militat a la Pobla. Ahir, precisament, els exfutbolistes del filial del Nàstic van ser els protagonistes i els botxins dels grana, ja que els tres golejadors –Miguel, Edgar i Yélamos– havien jugat a l'equip pobletà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.