3a DIVISIÓ

La Pobla, immersa en una tendència que cal redreçar

Només només ha obtingut dos punts en els últims sis partits i té un tram de calendari difícil

Aquest bagatge ha deixat el filial del Nàstic perillosament a prop de la zona de descens

La Pobla torna a estar en una situació preocupant després de claudicar contra l'Amposta. Un sol punt la separa de la zona de descens. Després de revifar en el mes de desembre i principi de gener, fet que va elevar l'equip grana fins a situar-la vuit punts per sobre del descens, l'equip ha tornat a circular pel camí incorrecte. Amb només 2 punts dels darrers 18 en joc, torna a tenir la pressió i la urgència de vèncer en els pròxims compromisos si no vol veure trontollar la seva continuïtat a tercera.

Ara, a més, el filial del Nàstic afronta un tram de calendari força complicat. Diumenge que ve visita un Balaguer en creixement i, la setmana següent rep el cuer, en un duel que en principi és idoni per obtenir els tres punts. A partir de llavors els pupils de Santi Coch se les heuran amb els rivals que lluiten per pujar a segona B.

Els següents dos duels es disputaran a domicili, a camps ben complicats: el del Manlleu (5è) i el del Santboià (4t). Després toca rebre l'Hospi (1r) i, a continuació, visita complicadíssima al feu del Prat (3r). Val a dir, però, que la Pobla té una equip amb prou qualitat per afrontar les adversitats. Però si vol fer-ho amb garanties haurà de mostrar els detalls que la van caracteritzar abans de recaure en la mala ratxa: una major concentració i solidesa en defensa i un atac incisiu i efectiu.

Tal com va deixar entreveure Santi Coch després del partit contra l'Amposta, serà clau que l'equip recuperi la confiança, ja que els jugadors del filial del Nàstic han demostrat en més d'una ocasió que tenen qualitat per afrontar amb possibilitats d'èxit qualsevol partit.

EL CALENDARI

Els pròxims set partits:
Balaguer (8è) -
la Pobla de Maf.
Pobla de Maf
-
Olesa (20è)
Manlleu (5è) -
la Pobla de Maf.
Santboià (4t) -
la Pobla de Maf.
La Pobla de Maf.
- l'Hospi (1r)
El Prat (3r) -
la Pobla de Maf.
La Pobla de Maf.
- Blanes (19è)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.