La falta de gol té un preu elevat per a la Pobla

L'equip grana ensopega a Balaguer, encadena set partits sense vèncer i es manté a prop del perill

No va ser capaç d'igualar l'1-0 de Genís (20') tot i jugar contra deu durant més de 40 minuts

«El que necessita ara l'equip és guanyar, això
ens donaria la confiança necessària per tirar endavant»

Apropar-se amb regularitat a l'àrea visitant però no generar perill és un problema. La Pobla, precisament, va tenir-lo ahir contra el Balaguer i va encadenar el setè partit sense vèncer. Aquesta mala dinàmica deixa el filial del Nàstic en una situació molt complicada, ja que només està dos llocs per sobre de la zona de descens, amb un punt més que el Premià (divuitè).

L'equip s'havia conjurat durant tota la setmana per mirar de revertir la tendència negativa que tenia i, per actitud, es va notar. La falta d'inspiració de la davantera grana i el fet que no aprofitessin la seva superioritat numèrica durant gairebé tota la segona part, però, van impedir que l'actitud es traduís en els tres punts. En la primera part hi va haver ben poc futbol. Els dos equips, a l'expectativa, gairebé no van generar cap ocasió de perill. Això sí, en la primera aproximació del partit (20') els locals van obrir la llauna. Genís, el jugador més actiu del Balaguer, va driblar Fernando i, després, no va fallar en l'un contra un amb Sergio, que va tocar la pilota però no la va poder rebutjar.

Tretze minuts després els de la Noguera van disposar d'una ocasió immillorable per ampliar l'avantatge gràcies a un penal comès pel porter grana. Sergio, però, s'hi va lluir i va encertar la trajectòria del xut d'Ermengol, i va evitar així el 2-0. Després, ben poc futbol.

Superioritat desaprofitada.

La Pobla, conscient de la importància que tindria un triomf, es va esperonar després de la represa. D'aquesta manera va controlar i va acaparar la possessió de la pilota contra un Balaguer que, amb un home menys des del minut 49 per l'expulsió de Dídac, va dedicar-se a defensar el resultat i mirar d'assegurar la victòria al contraatac.

En aquest context els homes de Santi Coch van estar a punt d'empatar mitjançant Etienne Eto'o (56'), que va disposar d'una ocasió immillorable en rebre una pilota sol davant la porteria. Ramon, però, va ser rapidíssim i va rebutjar-la abans no acabés al fons de la xarxa. Tot i el domini, els grana no van ser prou incisius i no van causar gairebé cap més problema a Nogués, més enllà d'una arribada de Virgili, mentre que el Balaguer hauria pogut sentenciar en un parell d'ocasions molt clares que no van reeixir.

BALAGUER
1
LA POBLA DE MAFUMET
0
BALAGUER:
Nogués, Andreu, Dídac, Egea, Dago, Ciruela, Genís, Campabadal (Usall, 90'), Ermengol (Marc Pujol, 73'), Redondo (Cifuentes, 58') i Ramon.
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Marc Blasco, Fernando, Denís, Vivó, Jordi Roca, Aleixo, Alfons (Virgili, 55'), Etienne Eto'o, Erik Peinado (Ivan González, 67') i Yael.
GOLS:
1-0 (20') Genís.
ÀRBITRE:
Pérez Bueno.
T.G.:
Als locals Campabadal, Dago i Andreu; i als visitants Sergio, Fernando i Etienne Eto'o.
T.V.:
Al local Dídac (49'), directa; i al visitant Aleixo (90'), per doble amonestació.

Dos punts de 21 i un calendari complicat

Amb l'ensopegada d'ahir, la Pobla té un bagatge preocupant i ha obtingut dos punts dels darrers 21 en joc. El filial del Nàstic, però, té un partit clau diumenge que ve, ja que rep la visita de l'Olesa, que és el cuer: un duel que en principi és ideal per puntuar. A partir de llavors, però, el calendari es complicarà i els grana rebran els equips que lluiten al capdavant. «No penso en els rivals, tots els partits són importantíssims i, sigui contra l'Olesa o contra el Manlleu, el Santboià i l'Hospitalet, hem de fer tot el possible per vèncer», afirma Santi Coch.