3a DIVISIÓ

La Pobla és el pitjor equip de la segona volta i ja voreja els llocs de descens

Els grana, que diumenge reben el cuer, l'Olesa, només han sumat un punt en els últims sis partits

La Pobla de Mafumet ja fa setmanes que ha entrat en una dinàmica molt perillosa. Només ha sumat un punt en les últimes sis jornades i cada cop té més a prop les posicions de descens. Ara mateix, només un punt separa els grana del divuitè lloc i, a més, la setzena posició que ocupen no és tampoc cap garantia de salvació tenint en compte que fins a tres equips catalans ocupen llocs de descens de segona B a tercera.

Només cinc punts en els vuit partits que s'han disputat en aquesta segona volta situen el filial del Nàstic com el pitjor equip de la categoria en la segona meitat de lliga. Molt lluny queden ja les nou jornades consecutives –de la 13 a la 21– sense perdre que auguraven un final de temporada tranquil. I és que de la còmoda tretzena posició i un marge de 7 punts amb els llocs de descens amb què van tancar la primera volta, els de Santi Coch han passat a la preocupant situació actual, que converteix els onze partits restants en autèntiques finals. La primera, i a priori, la més assequible serà aquest diumenge a casa contra el cuer, l'Olesa de Montserrat, que encadena cinc derrotes a domicili i amb només 18 punts té remotes possibilitats de continuar jugant el curs que ve a tercera.

Negats de cara a porta.

Un dels principals problemes de la Pobla en aquesta segona volta és la seva falta de gol. Amb 8 dianes en 8 partits, només el Premià, amb 7, ha marcat menys gols que els grana en aquesta segona volta, tot i que equips com el Cornellà, el Santboià i el Blanes també presenten les mateixes xifres. Una de les raons és el poc encert que estan tenint els davanters grana de cara a porteria. L'exemple més clar és el d'Albert Virgili, repescat en aquest mercat d'hivern, i que encara no s'ha estrenat com a golejador tot i haver disputat ja un total de 420 minuts repartits en sis partits. També sorprèn la davallada que ha experimentat Etienne Eto'o, que de marcar 4 gols en els seus cinc primers partits a la Pobla, ha passat a no fer-ne cap en les últimes sis jornades.

LA SEGONA VOLTA

J20 Pobla-Llagostera
2-1
J21 Cornellà-Pobla
1-1
J22 Pobla-Reus
0-1
J23 Europa-Pobla
3-0
J24 Pobla-Benavent
2-2
J25 Palamós-Pobla
2-1
J26 Pobla-Amposta
2-3
J27 Balaguer-Pobla
1-0
Els pitjors equips
Equip PJ PG PE PP GF GC PT
Blanes 8 2 2 4 8 15
8
Rapitenca 8 2 1 5 11 14
7
Castelldefels 8 2 1 5 11 14
7
Olesa 8 1 3 4 10 17
6
La Pobla Maf. 8 1 2 5 8 14
5


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.