3a DIVISIÓ

OLESA

Montes no perd l'esperança de salvar l'Olesa

El Terrassa no serà un mirall per a l'Olesa, que lluitarà per escurçar la distància fins a l'última jornada

L'Olesa de Montserrat es troba en l'últim lloc de la classificació, però aquest no és motiu suficient per rendir-se. Van passant les jornades i l'equip continua sense puntuar. L'Olesa només ha aconseguit 18 dels 81 punts possibles. Atesa aquesta situació, l'entrenador, José Antonio Montes, diu: «Cada partit sense puntuar ens allunya del nostre objectiu, però el que hem d'aconseguir és escurçar la distància.» En previsió que baixin més equips de segona B dels esperats, encara es dificulta més la feina dels verd-i-blancs, però Montes afirma: «Lluitarem fins a la jornada 38 per una raó: el respecte que es mereixen l'afició i l'entitat», tot i que, matemàticament, l'equip es podria trobar a primera catalana abans del que s'espera. Escoltades les declaracions de Miquel Olmo, l'entrenador del Terrassa (últim classificat de segona B) diumenge passat afirmant que l'equip es troba actualment a tercera, Montes es reafirma assegurant: «Nosaltres sí que lluitarem fins al final.»

Després de sis jornades sense guanyar fora de casa, aquest diumenge l'Olesa s'enfrontarà amb la Pobla de Mafumet (16è), que també es troba en hores baixes. Par tant, podria ser una bona jornada per provar d'escurçar la diferència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.