2a DIVISIÓ B

LA VILA JOIOSA-LLEIDA

El Lleida es juga més que tres punts a la Vila Joiosa

Empatats a 26 punts arran de la línia de la permanència, la Vila i el Lleida disputaran un duel directíssim

El Lleida afronta a Vila Joiosa el partit més important d'aquesta temporada, ja que es tracta d'un rival directe per la permanència. Tots dos conjunts tenen 26 punts, la Vila Joiosa està en plaça de promoció de descens, i el Lleida, en descens directe. Una victòria faria que els blaus sortissin de les últimes quatre places després de moltes jornades, mentre que una derrota faria que els d'Emili Vicente es despengessin una mica del seu objectiu. En aquest sentit, el tècnic blau va assegurar que no pensa renunciar al triomf i que no es conforma amb un empat al Nou Pla: «No firmo l'empat. S'ha de tenir ambició i hem de sortir a guanyar els tres punts.» També va comentar que, en cas de derrota, no seria un pas enrere definitiu: «És un partit important, tot i que no decisiu, però hem de guanyar atès el calendari.»

Tots menys Gabernet.

Emili podrà disposar de tots els seus jugadors a excepció de Gabernet, que continua de baixa i no jugarà més aquesta temporada a causa d'una recaiguda en la fractura del dit petit del peu esquerre. El tècnic, en canvi, recupera Jerson, que tenia molèsties en un bessó. I Urrea, que tenia gastroenteritis, ja està recuperat però ha quedat fora de la convocatòria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.