La Pobla supera el cuer i talla la mala ratxa

Un gol matiner de Cristino i un altre de Virgili poc després de la represa van sentenciar l'Olesa

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAF.
«El partit encara es podria haver guanyat còmodament, ja que hem estat molt superiors, però en algunes accions hem estat massa precipitats»
«Hem deixat la porteria després de molt temps a zero i això és important»

LA POBLA DE MAFUMET

2

OLESA DE MONTSERRAT

0

LA POBLA DE MAFUMET:

Sergio, Blasco, Fernando, Ñoño (Ivan González, 80'), Denís, Vivó, Cristino, Roca (Alfons, 90'), Virgili, Esteve (Eric, 65') i Yael.

OLESA DE MONTSERRAT:

Pujol, Aitor, Francis, Àlex Martínez, Rubén (Morón 45'), Cristian (Pelegrín 68'), Durán, Manolo, Peke, Soler i Enric.

1-0 (14') Cristino. 2-0 (54') Virgili.

Alfonso Oliva Bueno.
Al local Roca; als visitants Manolo i Francis.
Doble groga al local Fernando (83') i directa al visitant Pelegrín (76').

La Pobla de Mafumet no va tenir cap problema per superar el cuer, l'Olesa de Montserrat, que va demostrar per què ocupa l'últim lloc de la taula. Amb aquest triomf, els grana es retroben amb la victòria després de set partits, tornen a deixar la porteria a zero després de nou jornades sense fer-ho i, el que és més important, obtenen tres punts vitals en la seva lluita per escapar de la zona baixa.

Des del primer minut, els de Santi Coch van deixar molt clar que el triomf no se'ls podia escapar. En el minut 3 Ñoño ja va avisar. Abans del 10, Yael va veure com li anul·laven correctament un gol per fora de joc, i abans del quart d'hora arribava el gol de Cristino, que va aprofitar un refús a la frontal després d'un córner per empalmar un xut ras i superar Pujol.

No satisfets amb l'1-0, els grana van continuar amb el seu atac i gol i a punt va estar de tornar a marcar en l'equador del primer temps mitjançant Virgili. L'únic que va fer l'Olesa va ser aguantar el vendaval.

En la segona part, Virgili va trobar el premi del gol –el primer en aquesta nova etapa a la Pobla– aprofitant al punt de penal una passada d'Esteve des de la dreta. Al final, Cristino, amb un llançament al travesser, i Ivan González, en un un contra un amb el porter que va acabar en córner, a punt van estar d'augmentar l'avantatge.