El filial del Nàstic recupera les bones sensacions i empata a Manlleu

Els grana van ser superiors però no van marcar fins al minut 92

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«No estic del tot content, perquè hem tingut el rival tancat i hem fet mèrits
per guanyar»
«Ens ha faltat encert, perquè no és normal acaparar tot el perill, xutar deu cops a la porteria rival
i fer només un gol»
«La segona part ha estat completament nostra,
hem fet un rondo»
«L'equip havia perdut la identitat en els últims partits i, en els darrers
dos, l'ha recuperada»

La Pobla va obtenir un valuós punt en la seva visita a Manlleu. Tot i que per la situació del rival pugui semblar un bon botí, el conjunt grana va merèixer alguna cosa més, ja que va disposar de la majoria d'ocasions de perill. Al filial del Nàstic, però, li està costant moltíssim trobar la inspiració ofensiva i ahir, tot i assetjar constantment els osonencs, no va aconseguir el gol fins al darrer minut del partit.

En els primers instants de l'enfrontament l'equip de casa va portar la batuta i, d'aquesta manera, va disposar de les millors ocasions. Així, David López va obrir la llauna ben aviat (7'). El migcampista local, que va ser el jugador més destacat del Manlleu, va superar la pressió del defensa i, amb un potent xut, no va fallar davant Sergio. Amb l'1-0 el conjunt osonenc es va anar apagant i la Pobla va recuperar les seves millors sensacions. D'aquesta manera, l'equip que entrena Santi Coch va posar setge a la porteria defensada per Tato i va disposar d'un grapat d'arribades. La gran actuació del porter, i també la manca d'inspiració de l'atac pobletà, però, van impedir que s'arribés al descans amb l'empat.

Després de la represa la tònica va ser idèntica. La Pobla va atacar de manera constant el Manlleu, que es va anar replegant, però el gol no arribava. El futbol, amb tot, va acabar fent justícia i els visitants van aconseguir el merescut empat en el minut 2 del temps afegit, quan Jordi Roca va agafar un rebot i va batre Tato amb una forta rematada. Els grana, doncs, obtenen un punt força important amb vista a afrontar el tram complicat de calendari que els espera.