3a DIVISIÓ

Multa i advertència de clausura per a l'Olesa

El comitè de competició va sancionar ahir l'Olesa amb una multa econòmica i una advertència de clausura del seu camp després dels fets succeïts el cap de setmana passat en el partit contra el Santboià. En el temps de descans del partit, l'àrbitre va decidir suspendre el matx perquè un aficionat va entrar al terreny de joc, cosa que no va agradar gens al club del Baix Llobregat, que entén que els col·legiats no els respecten gens perquè són carn de primera catalana.

S'haurà de reprendre el joc.

Els dos equips s'hauran de posar d'acord i fixar una data per jugar els 45 minuts restants. El partit s'havia posat molt favorable als interessos del Santboià, que amb dos gols de Peque vencia clarament (0-2).