Esports

La Guàrdia Civil escorcolla la seu de la Federació Catalana de Futbol

El registre es produeix en el marc de l’operació ’Soule’ de presumpta corrupció a la Federació Espanyola

Detenen l’expresident Andreu Subies

La Guàrdia Civil escorcolla la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Barcelona, segons han confirmat fonts pròximes al cas, per delictes econòmics. El registre es produeix en el marc d’una peça separada de l’operació ’Soule’ de presumpta corrupció a la Federació Espanyola de Futbol, i per la qual es va detenir el president d’aquesta entitat, Ángel María Villar, el juliol del 2017. Segons les mateixes fonts, també s’estarien fent altres registres, com ara a domicilis. L’operació està en marxa i la porten a terme agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de l’institut armat.

Detingut l’expresident

Segons han informat a Efe fonts de la investigació, Andreu Subies, expresident de la federació, és una de les dues persones detingudes en l’operació, en la qual els agents estan escorcollant la seu de la Federació Catalana de Futbol.

Subies va ser president de la federació entre 2011 i juliol del 2018, quan va dimitir per anar com a vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol, dirigida per Luis Rubiales després del cessament de Villar després de la seva detenció pel suposat desviament de fons a l’entitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.