REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc obté un triomf èpic i important

El Roquetenc va obtenir ahir una victòria vital contra un rival directe en la lluita per la permanència. Va ser un triomf èpic perquè els locals van quedar amb un jugador menys (41') en una acció que va acabar amb penal, aturat per Alfonso, que ahir va fer un gran partit. En el segon temps, després que el Viladecans perdonés el gol, els locals, tot i jugar amb un home menys, es van envalentir i Javi, amb dos gols en tres minuts, va segellar la victòria.

ROQUETENC 2

VILADECANS 0

ROQUETENC: Alfonso, Nando, Franklin, Vilanova, Julio, Sandu, Lluís (Otero, 45'), De la Torre, Javi, Ferran (Álex, 83') i Trullén (Marc, 65').

VILADECANS: Àlex, Funes, Juan Carlos (Priego, 89'), Miguel, Lozano, Valero (Triguero, 63'), Marcos, Àlex García, Ton (Unai, 57'), Mauri (Jordi, 73') i Johnny.

GOLS: 1-0 (69') Javi. 2-0 (72') Javi.

ÀRBITRE: Barón Ajenjo. T.G.: Als locals Alfonso, Franklin i Sandu; i als visitants Juan Carlos, Valero i Àlex García. T.V.: Dues grogues al local Nando (41').



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.