Triomf del Catllar amb un gol solitari de Ferri

EL CATLLAR

1

CAMP CLAR

0

EL CATLLAR:

Clavé, Martorell, Nando, Cesc, Andrés (Julio, 79'), Raúl, Xavi, Jacobo, Héctor (Ionita, 72'), Bello i Ferri (Carlos, 83').

CAMP CLAR:

Nando, Eric, Ignasi, Kanouté (Jimi, 84'), Amador, Amores (Dídac, 82'), William, David (Levan, 61'), Yusi, Samu (Dani, 73') i José Ramón.

GOLS:

1-0 (80') Ferri.

ÀRBITRE:

Quintana Carmona.
T.G.:
Cesc, Ferri i Héctor, del Catllar. David i Samu, del Camp Clar.
T.V.:
Martorell (89') del Catllar.

El Catllar va guanyar el derbi tarragoní de la jornada gràcies a un gol solitari de Ferri quan faltaven deu minuts perquè s'acabés el partit. Mentre que els visitants van tenir moltes ocasions de gol al llarg de l'enfrontament, els locals van tenir-ne una de sola que ban aprofitar per anotar-se els tres punts, en la que era la segona victòria consecutiva de l'equip.

En el primer temps el Camp Clar hauria pogut encarrilar el partit, però no va saber resoldre quatre ocasions. Al seu torn, el Catllar llançava contraatacs per contrarestar el domini dels visitants. En la segona part el partit va ser força més ensopit, i tots dos equips van recrear-se amb la pilota a la zona de mitjos. En l'única ocasió clara dels locals, Ferri (exjugador del Camp Clar) va desfer la igualada amb el gol número 15 del seu compte particular. El triomf situa el Catllar 8è amb 37 punts i li serveix per superar el Camp Clar, que queda a dos punts del descens condicionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.