2a DIVISIÓ A

Matamala veu difícil jugar contra el Llevant

Expulsat a Vila-real, el mig del Girona diu que el comitè perdona poques expulsions

El club demostra amb imatges que l'acció del de Vilobí no mereixia la vermella directa

Si el Girona no mostra prou capacitat de persuasió en les al·legacions presentades al comitè de competició, el mig Jordi Matamala es perdrà per sanció el partit de divendres a la nit (a les nou) contra el Llevant. Matamala va ser expulsat de manera incomprensible al camp del Vila-real B. Però el jugador de Vilobí veu difícil que pugui jugar i que avui li perdonin la sanció d'un partit. «Penso que dels recursos que es presenten, un percentatge molt petit avancen i no les tinc totes», diu Matamala.

El jugador de Vilobí va voler tallar en falta una acció del local Jefferson Montero al mig del camp (83'), però per sorpresa seva i dels seus companys i tècnics del Girona, el basc Gardeazábal Gómez, que estava molt a prop de l'acció, el va expulsar. El jugador no s'ho explica. «Continuo pensant el mateix: és una falta molt normal. S'ha de veure si el club pot fer que me la treguin [la vermella] i, si no, caldrà esperar una altra setmana.» En canvi, el Girona no ha fet cap al·legació per evitar el càstig a Galán i Gerard.

El desgast de Vila-real.

El 2-0 a Vila-real va posar fi a la ratxa de vuit partits invicte. Matamala no troba que el Girona creés menys perill que en les anteriors sortides. «Amb tan poca possessió, l'equip es va desgastant i ja no va tenir tantes forces per atacar», diu Matamala, que va trobar a faltar que algun davanter «rematés alguna passada per terra dins l'àrea».

Juanma, amb una estrebada, KO per divendres

L'extrem Juan Manuel Hernández, Juanma (Girona), que ja va ser baixa a Vila-real, es perdrà el partit de divendres contra el Llevant a causa d'una estrebada al psoes (part baixa de l'abdomen). Juanma, que s'entrenarà al marge del grup, va ser sotmès ahir a una ecografia al recte abdominal, que va descartar qualsevol lesió. Igual que Juanma, Bernaus, amb una lesió a la cuixa, tampoc podrà jugar divendres. El central David Cañas no es va entrenar ahir per unes molèsties al bessó esquerre, derivades de l'entrenament que va fer dissabte. Cañas va estar refredat uns dies i Julià no el va convocar per a Vila-real. El porter Jorquera, recuperat d'una bronquitis, està a punt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.