Remuntada espectacular de la Pobla

El Premià s'avança 2-0, però els grana li'n fan quatre en el segon temps

El triomf deixa la permanència ben encarrilada a l'equip de Coch

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAF.
«En la primera part hem estat un pèl nerviosos i han arribat els dos gols. En la segona, però, hem sortit concentrats i remuntat
amb solvència»
«El partit contra la Rapitenca serà clau i determinarà de quina manera afrontem la resta de la temporada: si guanyem tindrem la salvació ben a prop, si no, haurem de lluitar-la fins al final»

La Pobla de Mafumet va aconseguir ahir una brillant victòria al camp del Premià, un rival directe a la zona baixa, després de remuntar en una gran segona meitat el 2-0 amb què s'havia arribat al descans. La victòria permet al conjunt de Santi Coch deixar ben encarrilada la permanència.

Les coses no van començar gens bé per a la Pobla, ja que Melo no va trigar gens a avançar el Premià després d'aprofitar una jugada embolicada a l'àrea visitant. La Pobla hauria pogut empatar poc després, però tant la falta xutada per Ñoño com la posterior rematada d'Ettiene Eto'o van topar amb el travesser. El que no va fallar va ser el local Raducanu, que sí que va marcar de falta.

En la segona meitat, la decoració va canviar per complet. Virgili, que acabava d'entrar, va fer una bona passada a Aleixo, que va fer el primer gol de la Pobla. El filial grana va continuar dominant i disposant de bones ocasions per marcar, fins que Vivó va pentinar una falta executada per Ñoño i va empatar. Al Premià se'l veia molt tocat i anava a remolc de la Pobla de Mafumet, que havia anat de menys a més i que ara dominava totalment el joc. El tercer gol visitant es veia a venir i el va fer Eto'o, a porteria buida. L'expulsió del local Chema per una dura entrada a Aleixo va permetre a la Pobla de Mafumet afrontar amb més calma l'últim tram del partit. Abans d'acabar, Virgili va arrodonir el resultat en aprofitar una passada d'Eto'o.

PREMIÀ
2
LA POBLA DE MAFUMET
4
PREMIÀ:
Marc, Joel, Melo, Litus, Patri, Tarrés, Chema, Ariño, Raducanu, Ramon i Kevin (Marcel, 73').
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Fernando, Ñoño (Llobet 71'), Denís, Vivó, Roca, Aleixo, Ton (Virgili, 56'), Eto'o, Yael (Cristino, 35') i Juste.
GOLS:
1-0 (3') Melo. 2-0 (41') Radu. 2-1 (57') Aleixo. 2-2 (67') Vivó. 2-3 (78') Eto'o. 2-4 (90') Virgili.
ÀRBITRE:
Rodríguez Pórtoles.
T.G.:
Al local Tarrés i al visitant Juste.
T.V.:
Dues grogues al local Litus (90') i directa al local Chema (80').


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.