2a DIVISIÓ A. GIRONA-LLEVANT

Òscar Álvarez entra en l'onze per la baixa de Cañas

El Girona fa un entrenament al matí i els juvenils Masó, Peque i Canal completaran la llista

Òscar Álvarez
DEFENSA DEL GIRONA
«Hi ha gent que sol jugar d'inici, però al darrere n'hi ha que responen quan han de sortir. Per això es formen les plantilles»
«Quan un juga i creu que ho ha fet bé, vol tenir continuïtat. Però el tècnic decideix, i els que solen jugar ho fan perfectament. Tothom vol jugar, però cadascú té la seva funció i es tracta d'acceptar-la»
«La competència és màxima i jo treballo al màxim amb la consciència molt tranquil·la»

El Girona treballava a mitja setmana conscient que podria tenir fins a vuit baixes si Germán Beltrán i Moha no es recuperaven. El marroquí podrà jugar, però es mantenen les vuit absències perquè ahir en va caure un altre. David Cañas, cridat a ser titular a l'eix de la defensa per la baixa de Galán, no va poder entrenar-se per unes molèsties en un tendó rotulià que li aconsellen fer repòs perquè no se li compliquin, tal com va explicar ahir Narcís Julià. Sense l'andalús, l'oportunitat en l'onze serà per a Òscar Álvarez, que tornarà a formar parella amb Dani Tortolero.

Serà tot just el segon partit com a titular d'Òscar Álvarez, que va tenir tramitada la fitxa a partir del gener. Va jugar 17 minuts al mig del camp a Vallecas, va fer el partit sencer contra l'Osca –amb Tortolero al costat per la baixa a última hora d'Almirón– i va entrar en el minut 57 contra el Numància, també formant parella amb el d'Esplugues. Quatre partits després, tindrà una altra oportunitat. «Estic preparat, com sempre, amb ganes d'ajudar l'equip», comenta el defensa, conscient de la competència en l'eix central. Els dos llocs solen ser per a Tortolero i Migue, però aquest últim jugarà avui al lateral esquerre. L'exjugador de l'Oriola admet que el Llevant té un bon potencial, però no li fa por: «Com altres rivals que ens han visitat, penso que patiran si estem concentrats, amb ajudes constants i podem aprofitar el nostre moment.»

Una última sessió.

No ho sol fer mai el mateix dia de partit, però el Girona s'entrenarà aquest matí. «El partit és tard, a les 9 del vespre, i ens mourem una mica perquè no se'ns faci tan llarg», va comentar Narcís Julià, que després de la sessió facilitarà una convocatòria sense secrets. Amb quinze jugadors disponibles de la plantilla –si no hi ha cap més contratemps–, l'entrenador ha citat tres juvenils, el defensa Canal, el mig Masó i el davanter Peque. En comptes de dinar plegats, l'equip es concentrarà a la tarda, berenarà en un hotel i hi farà la xerrada tècnica prèvia al partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.