L'ANÀLISI

MICKI ALBERT

Un aspirant més a l'ascens

MOLTS EMPATS. El Llevant és allà dalt, no pensava que pujaria, però ara, per mi, és un candidat més a pujar. És el segon equip amb més empats (13), darrere l'Osca (14).

DEFENSA AGRESSIVA. El Llevant és un equip amb una línia defensiva molt física i agressiva, amb els joves Héctor Rodas i Ballesteros de centrals i Cerra i Juanfran [ex-València i ex-Saragossa] de laterals. Juga amb un 4-2-3-1 i té un gran equilibri tàctic. Samuel o Iborra estan a prop dels centrals i Pallardó té més llibertat.

RUBÉN, EN FORMA. És un equip que juga molt sovint amb pilotes llargues buscant Javi Guerra. Xisco Muñoz i Juanlu entren en diagonal a l'àrea buscant que Guerra pentini les pilotes. Juanlu és un coet a l'esquerra. I Rubén Suárez és un jugador que està en un gran moment de forma. Té llibertat de moviments, és intel·ligent i té visió i precisió en la passada. Al contraatac, són molts perillosos.


PORTERIA

6


DEFENSA

8


ATAC

7


CONTRAATAC

9


ESTRATÈGIA

8


PRESSIÓ

7


POSSESSIÓ

7



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Set catalans toquen el cel

Barcelona / París
 

Dani Olmo, una dècada després

barcelona
 
 

Un mur infranquejable

Villeneuve-d’Ascq / Girona
 

Buscant el triomf moral

Girona/Nanterre
 

Garrotada amb crueltat

BARCELONA / LIÓ
 

Que serveixi d’alerta

girona
 

Bournemouth, última parada

Girona