Pugna directa per la salvació en el duel entre la Pobla i la Rapitenca

La Pobla i la Rapitenca s'hi juguen molt en el duel de la demarcació d'aquest migdia. El conjunt grana, que és el que té menys urgències, vol els tres punts per encarrilar la salvació i no complicar-se massa la vida, mentre que els blaus són conscients que una derrota els dificultaria moltíssim la fita de salvar-se. «És el partit més important de la temporada perquè podem deixar gairebé certificada la permanència», afirma el tècnic del filial del Nàstic, Santi Coch, que podrà disposar de tots els seus jugadors.

Jordi Fabregat, en canvi, arrossega el mal endèmic de tota la temporada: les baixes. A la Pobla en tindrà dues d'importantíssimes: la de Mario i la de Chavero, sancionats. Tot i això, el tècnic blau és conscient de la importància dels tres punts. «Serà un duel clau per intentar escurçar la diferència respecte als equips que hi ha per dalt», va afirmar l'entrenador després de la victòria de dimecres contra l'Olesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.