REGIONAL PREFERENT

Mal moment del Cambrils

Els locals mostren una imatge pobra i perden contra el Catllar

Els visitants van rendibilitzar al màxim els dos gols de Ferri

El Cambrils continua immers en una mala dinàmica que l'ha portat a encadenar sis duels sense vèncer –quatre derrotes i dos empats–. Ahir el botxí dels blaus va ser un Catllar que, en contraposició, fa tres partits que guanya i s'ha distanciat de la zona baixa. Al començament del partit, les defenses avançades van propiciar un joc col·lapsat a la zona de mitjos. Això sí, en el minut 15 el conjunt visitant es va avançar gràcies a un penal d'Albert que Ferri no va desaprofitar. En l'acció de la pena màxima, a més, el defensa local va ser expulsat i els de casa, que gairebé encaixen el segon en el minut 28 després d'una errada defensiva, van jugar la resta del partit amb un home menys.

En la segona part, l'equip visitant va replegar línies contra un Cambrils que, tot i no generar gaire perill, feia la sensació que podia empatar en qualsevol moment. L'empenta dels del Baix Camp, però, va resultar infructuosa, mentre que els del Tarragonès van sentenciar en un contraatac que Ferri va culminar amb una rematada de cap en el minut 75 i van deixar el duel dat i beneït. Amb la derrota, els cambrilencs es mantenen quatre punts per sobre de la zona de descens.

CAMBRILS
0
EL CATLLAR
2
CAMBRILS:
Salguero, Andreu, Ton, Albert, Toni, Feliu, Canyes (Alberto, 83'), Ramon, Prats, Javi (Martí, 46') i Pau (Pedro, 73').
EL CATLLAR:
Clavé, Martorell, Nando, Cesc, Andrés, Héctor (Julio, 72'), Jacobo (Xavi, 66'), Ionita, Ferri (Carlos, 84'), Dani Bello (Eric, 90') i Dani Garcia (Juli, 66').
GOLS:
0-1 (15') Ferri (p.). 0-2 (75') Ferri.
ÀRBITRE:
Ramos Sánchez.
T.G.:
Andreu; Martorell, Nando, Jacobo, Inoita, Dani Bello, Dani Garcia i Carlos, del Catllar.
T.V.:
Albert (15'), del Cambrils, directa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.