3a DIVISIÓ

La Pobla ha encarrilat la permanència pel camí de l'efectivitat

L'encert ofensiu, amb deu gols en tres partits, clau en la reacció del conjunt grana

Amb la victòria contra la Rapitenca, la Pobla va deixar ben embastat l'objectiu de la permanència. Una fita que es va complicar molt en l'inici de la segona volta, però que s'està assolint gràcies als bons resultats dels darrers partits. I és que els grana han fet ple de victòries en l'última setmana, en què s'han disputat tres jornades, i s'han allunyat definitivament del descens directe. Ara, però, cal vigilar amb els descensos compensats, ja que el dissetè –el Benavent– és només tres punts per sota i avui juga el partit ajornat contra el Llagostera. Aquest risc, però, s'esvairà si en els pròxims partits els de Santi Coch continuen en la bona línia. El tècnic, precisament, espera que els seus pupils ofereixin el mateix rendiment que en aquest tram en la primera volta: set punts de nou.

La reacció grana s'ha fonamentat en una destacable millora defensiva combinada amb l'augment de l'encert de la davantera, que va tenir problemes seriosos per trobar el gol en els primers partits de la segona volta. Els atacants del filial del Nàstic, però, han recuperat la inspiració, com ho demostra el fet que han marcat deu gols en els últims tres partits. Albert Virgili és el cas paradigmàtic: li va costar força marcar quan va arribar, però s'ha refet i ha transformat quatre dianes en els últims tres partits. L'equip ho ha notat. I molt, com afirma el mister: «Quan va venir, sabíem que Virgili ens permetria estar per damunt amb els seus gols.»

L'ÚLTIM TRAM

Els últims tres partits:
J.33
la Pobla - Blanes
2-1
J.34
Premià - la Pobla
2-4
J.35
la Pobla - Rapitenca
4-1
Els tres que queden:
J.36
Castelldefels
(11è)
- Pobla
J.37
la Pobla - Vilanova
(14è)
J.38
Cassà
(15è)
- la Pobla


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.