3a DIVISIÓ

Trist comiat en dimecres de l'Olesa

El conjunt del Baix Llobregat consuma el descens mesos després de celebrar l'ascens

L'alegria de l'ascens de l'Olesa de Montserrat a tercera divisió fa menys d'un any ha estat ben fugaç. L'equip del Baix Llobregat no ha pogut adaptar-se a la nova categoria, i l'ha perdut amb celeritat, i de manera trista, en un matx ajornat per un incident indesitjat i en la foscor d'un dimecres qualsevol a falta de tres jornades per al final del campionat.

Els segons 45 minuts, però, van ser molt intensos. L'Olesa va anara a totes buscant tres gols que obressin el miracle, però el Santboià va colpejar primer i per partida doble amb gols de Gascón i Aleix. L'Olesa va retallar les diferències però Montero va marcar el cinquè definitiu en uns últims minuts esbojarrats. Amb el triomf, el Santboià de Quim Ayats se situa en tercera posició en la taula classificatòria i avança així el Prat de Manolo Márquez.

OLESA DE MONTSERRAT
2
SANTBOIÀ
5
OLESA DE MONTSERRAT:
Pujol, Bellés, Oriol, Moisés, Ros, Àlex Martínez, Dani Duran, Arjona, Peque, Enric i Morón.
SANTBOIÀ:
Rafa Leva, Peque, Gascón, Monti (Pedro, 89'), Montero, Aleix, Isaac, Heredia, Jose (Gallego, 90'), Cárdenas (Culla, 86') i Alonso.
0-3 (66') Gascón. 0-4 (72') Aleix. 1-4 (73') Peque, de penal. 2-4 (82') Moisés. 2-5 (85') Montero. Els dos gols anteriors del Santboià els havia fet Peque en els minuts 5 i 20.
Ávalos Barrero.
Als locals Rafa Bellés, Arjona i Peque, i als visitants Leva, Gascón, Monti, Isaac, Cárdenas, Alonso i Culla.