3a DIVISIÓ

OLESA

L'Olesa ja treballa en la propera temporada

Amigó:«Hi ha un 99% de possibilitats que José Antonio Montes continuï sent el nostre tècnic»

El descens de l'Olesa a primera catalana era una mort anunciada des de feia moltes setmanes que es va concretar matemàticament dimecres passat, quan els del Baix Llobregat van caure a casa contra el Santboià (2-5). «Tothom n'estava conscienciat. Hem fet història, hem gaudit tot el que hem pogut de la tercera divisió i l'any que ve farem el mateix en la primera catalana. Cal recordar que el proper curs serà el nostre segon any en aquesta categoria. Ara l'hem d'assaborir», afirma el president de l'Olesa, Froilan Amigó. «El punt d'inflexió va ser el partit contra el Cassà, en què vam caure 4-0. Després, va venir el Llagostera i ens va golejar 0-5, i ja vam veure que hi hauria molt poques possibilitats, més encara tal com estaven els equips catalans a segona B», afegeix.

Amb el cap al curs vinent.

Un cop s'ha consumat el que es veia a venir, toca pensar en la temporada vinent, amb temps suficient per endavant. De moment, tot fa pensar que el tècnic continuarà sent José Antonio Montes. «Hi ha un 99% de possibilitats que continuï. És un gran treballador, molt seriós. L'afició i la junta directiva estan molt contents amb ell i el que volem és que sigui el nostre entrenador en la primera catalana», manifesta el màxim dirigent de l'Olesa, que posa damunt la taula el llibre de ruta a seguir: «L'objectiu és consolidar-nos en la primera catalana, esperar que passi la crisi econòmica i, d'aquí dues o tres temporades, tornar a lluitar per ascendir a tercera.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.