La Pobla mereix més, però només empata al camp del Castelldefels

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAFUMET
«Veníem a buscar els tres punts, però no és fàcil jugar contra un equip que és perillós en els contraatacs. Per sort, hem estat bé en defensa. Ha sigut un dels millors partits a fora»
«Ara és molt important guanyar el Vilanova per anar tranquils a Cassà en l'última jornada»

CASTELLDEFELS

0

LA POBLA DE MAFUMET

0

CASTELLDEFELS:

Àlex, Lavilla, Amantini, Alberto, Kevin, Jorge Sánchez, Sergio Navarro, Germo (Camacho, 66'), Jairo (Archille, 74'), Uri (Cano, 80') i Boris.

LA POBLA DE MAFUMET:

Yelco, Marc Blasco, Fernando, Ñoño (Alfons, 63'), Vivó, Cristino, Roca, Aleixo, Ton Alcover, Virgili (Ettién Eto'o, 80') i Chechi.

ÀRBITRE:

Pérez Bueno.
T.G.:
Als locals Alberto, Kevin i Jorge Sánchez; i als visitants Vvió, Fernando i Ton Alcover.

La Pobla de Mafumet va confirmar ahir al camp del Castelldefels que viu un bon moment quant a joc, però li va faltar una mica d'encert per traduir la superioritat i només va poder empatar. El conjunt de Santi Coch, que va ser seguit des de la graderia pel director esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués, espera derrotar diumenge que ve el Vilanova per evitar patiments en l'última jornada a Cassà i no dependre dels descensos de compensació.

La Pobla de Mafumet va ser superior durant tot el partit, però sobretot en la primera meitat, en què el Castelldefels amb prou feines es va apropar a la porteria de Yelco. Álex, a la porteria local, va tenir molta feina, sobretot la que li van donar les faltes, directes o penjades, que va llançar Ton Alcover, que en va enviar una al travesser, en el minut 35. Aleixo va recollir el rebuig i va rematar a porteria, però Amantini va treure la pilota sobre la línia.

En la segona meitat, l'equip de Santi Coch va continuar dominant el joc, però el Castelldefels li ho va posar una mica més complicat. En qualsevol cas, les millors ocasions van ser per als visitants, com una altra falta executada per Ton Alcover i un cop de cap de Chechi salvat pel local Boris quan la pilota entrava a la porteria d'Àlex.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.