El Vilanova goleja el cuer i puja tres posicions

Victòria d'autoritat del Vilanova contra un Olesa que mai va oferir resistència. Epitié, aprofitant un mal rebuig del porter Cuevas, i Triguero, a assistència d'Eloi, van encarrilar el triomf abans del descans amb el 2-0. En la segona part, la superioritat vilanovina va ser aclaparant, i les ocasions de gol dels locals molt nombroses, suficients com per haver aconseguit una golejada d'escàndol. Al final, només Eloi i Carlitos, i Bellés en pròpia porteria van aconseguir marcar.
VILANOVA-OLESA
5-0
VILANOVA:
Mario León, Sergi Soler (José Antonio, 79'), Valldosera, Sergi Pérez, Baraldés, Marcos García (Jarabo, 75'), Guillem Prieto, Boira, Triguero, Eloi i Epitié (Carlitos, 58').
OLESA:
Cuevas, Enric, Oriol, Bellés, Ros, Arjona, Dani Duran, Álex Martínez, Peke (Cristian, 34'), Manolo (Carlos, 75') i Moron.
1-0 (3') Epitié. 2-0 (24') Triguero. 3-0 (60') Eloi. 4-0 (74') Carlitos. 5-0 (82') Bellés, en pròpia porteria.