2a DIVISIÓ A. GIRONA

Tres derrotes seguides sense veure porteria frenen l'excel·lent segona volta del Girona

Fa 341 minuts que l'equip de Julià no supera el porter rival i la diferència de gols ja és de -8

Amb el 0-4 contra el Llevant del divendres 16, el Girona va encadenar dues derrotes per tercera vegada aquesta temporada. Amb el 2-0 d'ahir, l'equip de Narcís Julià encadena per primer cop tres derrotes i, a més, sense marcar cap gol. Abans de la derrota al Carranza i l'esmentat 0-4, el Girona ja havia perdut la inspiració a Vila-real (2-0). Aquell 10 d'abril, el conjunt de la Plana Baixa va posar fi a vuit partits sense perdre dels gironins (20 punts de 24).

El canvi de sistema d'ahir a Cadis (del 4-4-2 al 4-2-3-1) va permetre al Girona disposar d'ocasions, però no li va permetre superar el porter Dani Miguélez. Ja fa 341 minuts que els gironins no marquen.

El 2-0 a Cadis confirma el sot del Girona, que ha vist frenada l'excel·lent segona volta. Tenint en compte els tretze últims partits (de la jornada 22 a la 34), l'equip gironí és cinquè amb 20 punts, igual que el Vila-real B, i només és superat pel Cartagena (21), el Betis (23), l'Elx (24) i el Llevant (25).

El cinquè pitjor.

Amb el 2-0 de Cadis, els gironins són el cinquè pitjor equip en diferència negativa de gols, darrere el Salamanca i el Real Unión (-14), el Cadis (-17) i el Castelló (-19). Després del 0-2 contra el Nàstic de la 23a jornada, la diferència negativa de gols de l'equip de Montilivi havia estat de -9.

LES DADES

0 punts de 9:
el Girona ha encadenat tres derrotes (0 punts de 9), i tres partits sense marcar cap gol. Des que Peragón, amb l'ajut del central visitant Goikoetxea, va fer l'1-0 contra el Salamanca (19'), l'equip de Julià fa 341 minuts que no marca.
J. 34: Cadis-Girona (2-0).
J. 33: Girona-Llevant (0-4).
J. 32: Vila-real B-Girona (2-0).

Dues derrotes seguides menys que les cinc d'Agné

La ratxa de tres derrotes seguides és la segona pitjor en les quasi dues campanyes que el Girona juga a segona A. El curs passat, l'equip gironí, que va acabar setzè, va arribar a perdre cinc partits seguits: al camp de l'Hèrcules (3-0), jornada 33; contra l'Alavés (0-1), jornada 34; al camp del Sevilla Atl. (2-1), jornada 35; contra el Xerez a Montilivi (0-2), jornada 36, i a Elx (2-1), jornada 37. Aquesta derrota va provocar la destitució de Raül Agné, tot i que només faltaven cinc jornades i l'equip encara tenia cinc punts de marge respecte al dinovè, l'Alavés. Els gironins van reaccionar amb l'1-2 a Castelló (dos gols de Gerard), que va donar la salvació virtual a l'equip.