El Nàstic venç la Pobla (3-0) en un amistós al Nou Estadi

Roberto va fer els dos primers gols i Campano, el tecer

El Nàstic està escapant de la rutina en una setmana que s'està fent més llarga del normal, i ahir –a la mateixa hora (9 del vespre) en què jugarà dilluns contra el Real Unión– va disputar un amistós al Nou Estadi contra el filial, la Pobla de Mafumet, en què Luis César va aprofitar per fer moltes proves amb els no habituals. El resultat va ser l'esperat. El Nàstic va guanyar còmodament 3-0, amb dos gols de Roberto i un de Campano. Luis César, que no va parar de donar indicacions, va apostar per un onze amb només dos teòrics titulars, Vicente i De Barros. Les novetats més destacades van ser la presència del juvenil Vélez en la seva posició natural, de central, i veure Roberto i Rubén Navarro formant parella en atac. La resta de titulars van ser Felip, Fachan, Biel, Cherfa, Arroyo i Álex Cruz.

En el minut 4, Roberto ja va fer el primer gol en una acció d'oportunisme, i en el minut 15, el segon amb un bon xut. En el minut 30, el tècnic gallec va fer entrar Miguel Ángel i Walter per De Barros i Vicente. Ja en la segona part, amb un onze gairebé redefinit –només Bauzá, N'Gal i Mairata, tocats, i Rubén es van quedar sense jugar– el Nàstic va ampliar l'avantatge amb el gol de Campano, un quart d'hora abans del final.