REGIONAL PREFERENT

El Catllar, ofuscat de cara a gol, no passa de l'empat

Els tarragonins, sòlids darrere, fa dos partits que no marquen

El Catllar hauria pogut donar la sorpresa contra el Pubilla Casas si hagués aprofitat tan sols una de les nombroses ocasions que va tenir, sobretot en la primera meitat, per decantar la balança, però va acabar empatant a zero. La falta d'encert dels homes del davant passa factura als tarragonins, que, en les dues últimes jornades, no han pogut marcar cap gol. També és cert que el Catllar s'ha enfrontat a rivals de la part alta i, amb tot, ha ofert una imatge sòlida. Després de la represa, les tornes es van igualar. Les ocasions de gol van continuar arribant per als locals, però els visitants també van tenir les seves al contraatac. Si al davant no van estar al cent per cent, la defensa va ser un bloc consistent que va impedir el gol del Pubilla. Quan falten tres jornades per al final de la temporada, el Catllar ocupa un còmode setè lloc amb 44 punts, dos menys que el Pubilla. La setmana vinent intentarà retrobar-se amb la victòria contra el Roquetenc, un equip que necessita sumar per foragitar el descens.

EL CATLLAR
0
PUBILLA CASAS
0
EL CATLLAR:
Clavé, Martorell, Nando, Armengol, Andrés, Carlos (Héctor, 67'), Raúl, Jacobo (Julio, 81'), Inoita, Dani Garcia i Eric (Dani Bello, 59').
PUBILLA CASAS:
Fonti, Amante, Morillo, Navarro (Joan, 76'), Xavi, Paco, David (Gorka, 80'), Torcal, Bello (Raúl, 54'), Arkaiz (Marc, 85') i Brinquis.
ÀRBITRE:
Giner Vázquez.
T.G.:
Martorell i Armengol, del Catllar; Navarro, Morillo, David, Torcal, Gorka i Marc, del Pubilla
.
T.V.:
Cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.