3a DIVISIÓ

Una ensopegada indolora de la Pobla

El filial del Nàstic, amb els deures fets, cau contra un Cassà necessitat

Subi va avançar els de casa (30') i Chicho va sentenciar (68')

Amb els deures fets i la permanència assegurada des de la jornada passada, la Pobla va tancar la temporada amb una ensopegada indolora contra un Cassà que necessitava el triomf per mirar d'evitar els descensos per compensació. El conjunt local, amb urgències malgrat haver fet una gran segona volta, va tenir problemes per arrencar. Tot i això, va avisar els grana un cop de cap de Murga (16'). Això sí, també va tenir algun ensurt com una mala cessió a Martí, resolta pel mateix porter (21'). Quan s'havia jugat mitja hora de partit, però, va arribar l'1-0 després que Subi resolgués eficientment una acció de Micaló.

Amb l'1-0 es va arribar al descans i, després de la represa, el filial del Nàstic va estar a punt d'empatar mitjançat Llobet (55'), tot i que Martí va evitar-ho. El Cassà, però, continuava buscant un gol per a la tranquil·litat i gairebé l'aconsegueix mitjançant Mas (60') en una acció que Vila va desviar a córner. Chicho, però, no va perdonar i va fer el 2-0 rematant amb el cap una falta servida per Busquets. Després, amb l'expulsió que ningú no va entendre del grana Érik (77'), el Cassà va controlar bé la possessió de la pilota i va assegurar els tres punts.

CASSÀ

2

LA POBLA DE MAFUMET

0

CASSÀ:

Martí, Micaló, Chicho, David Busquets, Murga, Robert Negre, Mas, Ferran (Pau Teixidor, 75'), Romero, Richi (Crous, 66') i Subi (Moñino, 69').

LA POBLA DE MAFUMET:

Vila, Blasco, Hernando, Vivó, Roca, Aleixo (Virgili, 60'), Albons, Ton (Èrik, 71'), Eto'o (Esteve, 75'), Llobet i Jael.

GOLS:

1-0 (30') Subi. 2-0 (68') Chicho.

ÀRBITRE:

Sánchez Rico.
T.G.:
Als locals Robert Negre, Ferran i Romero i als visitants Albons, Ton i Llobet.
T.V.:
Al visitant Èrik (77').

PÚBLIC:

Unes 250 persones al camp de Cassà de la Selva. Jornada de portes obertes.

Josep Vila debuta aquesta temporada

Sense res en joc, el partit d'ahir al camp del Cassà va servir per veure el debut a la porteria de Josep Vila, que era l'únic integrant de la plantilla de la Pobla que encara no havia jugat cap partit aquesta temporada. Vila (22 anys) va arribar al filial grana en el mercat d'hivern del curs passat, procedent del Morell. Aquest curs, Vila ha viscut a l'ombra de Sergio i Yelco Ramos, els dos porters que s'han repartit els minuts. El futbolista grana es va mostrar satisfet amb el seu debut: «Amb paciència, esforç i capacitat de sacrifici les oportunitats arriben i jo he esperat la meva.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.