2a DIVISIÓ A / 3a DIVISIÓ

El Llagostera dóna per fet l'acord d'afiliació amb el Girona

«És qüestió de dies», diu Oriol Alsina

Creu que enfortirà el seu futbol de base, a més del primer equip

Després del Cassà i el Guíxols, i amb un parèntesi d'una temporada, l'escollit és el Llagostera. El Girona tornarà a tenir un filial el curs vinent, segons un acord que només està pendent de la firma. Almenys així ho veu el conjunt llagosterenc: «Anem fent reunions i tenim les coses cada cop més clares. És qüestió de dies perquè tot pugui arribar a bon termini, però ho volem fer tot ben fet i s'ha de tenir paciència», va explicar l'entrenador i director esportiu del Llagostera, Oriol Alsina.

Preguntat per què faltava per tancar l'acord, Alsina va ser clar: «Res, acabar de polir unes coses. Pràcticament està tot fet, més enllà de quatre tràmits.» Segons el tècnic llagosterenc, el partit d'entrenament d'ahir no va servir per avançar, a causa de l'absència del director esportiu del Girona, Javi Salamero.

«Créixer en la base.»

Més enllà d'enfortir el primer equip amb jugadors joves amb projecció –«si els anés a buscar el Llagostera potser triarien un altre lloc, però amb el Girona al darrere serà diferent»–, Alsina creu que l'acord beneficiarà també el seu futbol de base. «Per exemple, jugadors que surten del cadet i no poden anar a les màximes categories poden estar junts a Llagostera. És el que ens falta, créixer una mica en futbol de base.» I els que acabin de juvenils, es poden acabar de formar: «El nivell ja el tenen, i el que necessiten és ritme de competició.»

Dos gols de Kiko i un de Peragón (3-0)

Arbitrats per l'assistent de primera divisió Xavier Aguilar, el Girona i el Llagostera van disputar ahir un partit d'entrenament a Montilivi (3-0). Amb 90 minuts, els canvis eren lliures i els llagosterencs van alinear alguns jugadors del Girona juvenil que s'entrenen habitualment amb el primer equip (algun d'ells podria reforçar el Llagostera el curs vinent). Els dos màxims golejadors del Girona, Kiko Ratón i Peragón, van marcar. El canari va fer el primer i l'últim i el madrileny va batre Ivan Portolés de penal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.